• Velkommen til utenmelk !!

  Utenmelk er en side for alle oss som lever med melkefritt kosthold.

  I forumet kan man diskutere kosthold, utveksle tips, oppskrifter, få råd og dra nytte av andres erfaringer. Mailinglista har vært i aktivitet en stund. Her kan man meddele tips og motta nyhetsbrev. Dere er selvfølgelig velkommen til å skrive direkte til meg også.

  Utgangspunktet for siden er melkefritt kosthold, men det er litt å finne også for andre allergier og intoleranser. Dessverre er det slik at man ofte har flere enn èn allergi. Det være seg f.eks egg, nøtter, sitrus, soya, fisk, pollen, miljøfaktorer eller glutenintoleranse (cøliaki).

  Mitt navn er Hege J. Fledsberg, jeg er laktoseintolerant og har ulcerøs colitt, i tillegg til allergi for en del miljøfaktorer. Min datter er multiallergiker, med blant annet både melk, egg, nøtter, skalldyr, sitrus og miljøfaktorer på sin liste. Vi har også begge ulik grad av atopisk eksem. Jeg har etterhvert mye erfaring og god oversikt over temaet allergi. Jeg har drevet Utenmelk siden 2006, da tok jeg over etter Kristin Øien som startet siden i 1999. Kristin er fortsatt med på laget og har ansvaret for mailinglista.

  Håper siden kan være til hjelp og at vi alle her kan dra nytte av hverandres erfaringer.

  Velkommen!!

  Undersider:

  *MelkeAllergi *LaktoseIntoleranse *AndreAllergier *AtopiskEksem *HøytKolesterol *UlcerøsColitt *TipsOgGodeRåd *DetteErUtenMelk *TrygdeRettigheter *NyttigeLenker *KokeBok *HandleISverige *KontaktInfo


Warning: "count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable"