• Oster

  Tartex patè:

  Tartex patè er en smøreost/kremost som finnes på både tube og boks. På det norske markedet finnes de blant annet i smakene; urter, champingnon, urter/hvitløk. løk/tomat/basilikum. Disse får man kjøpt blant annet på helsekosten og Smart Club. For mer informasjon om Tartex Patè les her.

  Streich:

  Streich er også en serie med smøreoster/kremoster. Denne får man på glass eller små beger. På det norske markedet får man blant annet Streich med smak av; naturell, gressløk, karry, paprika, bjørneløk og tomat/paprika. Disse får man blant annet kjøpt på helsekosten, Ica Maxi og Smart Club. For mer informasjon om Streich les her.

  Tofutti:

  Tofutti er en hel serie oster, både faste og krem/smøre-oster. Kremostene finnes i Norge med smakene; naturell, fransk løk, hvitløk, gressløk og urter. Disse får man blant annet kjøpt hos Ultra og helsekosten.

  Videre finnes det "Cheddar-style", "Mozarella-style" og "Gouda-style". Disse får man skivet i små pakninger. Disse er blant annet å finne hos Ultra, Ica Maxi og helsekosten.

  Mer om Tofutti oster.

  Smøreostene passer alle godt på smørbrød og knekkebrød. Tofutti naturell kan med stor suksess brukes i ostekrem til kake. De faste ostene kan brukes på samme måte som osten de skal erstatte, men det er litt smak og behag hvor godt man liker resultatet.

  Smøreostene til Tartex og Streich er i greie pakninger som enkelt kan tas med på tur, på hytta eller i matboksen.

  Her er en nettbutikk som selger flere melkefrie oster, også til pizza: Veganlife.no


Warning: "count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable"